Breaking News

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης - Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Τετάρτης (3/5), ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς, ενώ συμπληρώθηκε το «παζλ» των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας επικράτησαν οι Μπλε απέναντι στους Κόκκινους, με τη νίκη να κρίνεται οριακά σε flag race.

Στο συμβούλιο, ο Στέλιος Χανταμπάκης - ο οποίος ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση - ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάλιστα συγκινήθηκε όταν  αναφέρθηκε στα παιδιά του. Συγκεκριμένα, είπε στον Γιώργο Λιανό:

«Αποφάσισα να έρθω στο παιχνίδι για τον κόσμο, να ξαναπροσπαθήσω. Όμως όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα και περίμενα τη στιγμή που η ομάδα μου θα με βγάλει υποψήφιο για να πάρω κι εγώ από τον κόσμο τη δύναμη για να μπορώ να συνεχίσω. 

Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι, γιατί πέρασαν 4,5 μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι δε θα το ήθελα. Οπότε, σήμερα έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι...

Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια, που τελείωσε το Survivor του '17, το αν με αγαπάει και με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα. Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν το τελειωτικό χτύπημα, γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου... Δηλαδή, δεν ένιωσα άσχημα που ψηφίστηκα, ένιωσα όμορφα... Είναι τελική η απόφασή μου να αποχωρήσω...».

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, από το προηγούμενο συμβούλιο, ήταν ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου από τη μπλε ομάδα.

Αυτή τη φορά κλήθηκαν να ψηφήσουν οι Κόκκινοι, οι οποίοι έβγαλαν στον «τάκο» τον Γιώργο Κόρομι και τον Τάκη Καραγκούνια.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.