Breaking News

Survivor: Η Σταυρούλα κέρδισε το αυτοκίνητο - Τα δάκρυα της Μαριαλένας: «Δεν μπορώ να προχωρήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μεγάλο έπαθλο διεκδίκησαν οι παίκτες στο Survivor All Star, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/5).

Ο αγώνας ήταν ατομικός, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα, διεκδικώντας ένα ακόμη αυτοκίνητο τύπου SUV.

Στον αγώνα δεν συμμετείχε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε κερδίσει το πρώτο αυτοκίνητο πριν από δύο εβδομάδες, όπως και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο επάθλων που του είχε επιβληθεί για το περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία - εκτός από το αυτοκίνητο - κέρδισε και έπαθλο φαγητού σε εστιατόριο.

Η Σταυρούλα πήρε μαζί της τη Στέλλα Ανδρεάδου, τον Ηλία Μπόγδανο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο (μετά από κλήρωση με τον Νίκο Μπάρτζη). Η κλήρωση ήταν τυπική, καθώς ο Νίκος είχε αρνηθεί να πάει, μιας και ήθελε να δώσει τη θέση του στον φίλο του Γιώργο.

Να σημειωθεί ότι, μετά το αγώνισμα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη - που πήρε την τρίτη θέση - ξέσπασε σε κλάματα, ενώ είπε στον Γιώργο Λιανό:

«Γενικά δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Δεν ήταν η αιτία το ό,τι έχασα και έκλαψα. Από πριν τον αγώνα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να τρέξω και να μπω και να τα δώσω όλα... Μετά από τη Νέα Υόρκη δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να δω θετικά, δεν μπορώ να δω αισιόδοξα. Νιώθω ένα βάρος στην καρδιά μου και το στομάχι μου. Τρέχω, πηγαίνω στα run και λέω "Δεν μπορώ να τρέξω άλλο! Δεν μπορώ να είμαι κάτω από τον ήλιο άλλο! Δεν μπορώ να τρώω μόνο καρύδα! Δεν μπορώ...". Και προσπαθώ όλο αυτό να το παλέψω μέσα μου και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την οικογένεια μου έξω και όλα αυτά που έχω στην Ελλάδα και... δεν μπορώ... Συγγνώμη, με έχει πιάσει τώρα... Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου γιατί προσπάθησε να με στηρίξει από το πρώτο δευτερόλεπτο... Πιστεύω ότι είναι κακές μέρες, θα τις ξεπεράσω και θα ξαναβρώ τον εαυτό μου γιατί στη ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις, αλλά να σηκωθείς πιο δυνατή».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.