Breaking News

Survivor: Η τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση - Η ποινή στον Τάκη Καραγκούνια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του Survivor All Star, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης (24/5).

Η κόντρα μεταξύ Τάκη Καραγκούνια και Νίκου Μπάρτζη συνεχίστηκε, με τον δεύτερο αγώνα ασυλίας να διεξάγεται σε κλίμα έντασης.

Μετά το τέλος του race ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια, ο δεύτερος έπεσε με δύναμη πάνω στον Νίκο Μπάρτζη.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας αποχώρησαν από τον στίβο μάχης. Ο Καραγκούνιας αρνήθηκε ότι το έκανε, με τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα να μην παίρνουν θέση. Μετά από λίγη ώρα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή του Καραγκούνια από τον αγώνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε με τους Κόκκινους να κερδίζουν και τη δεύτερη ασυλία.


Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την ποινή που επιβλήθηκε στον Τάκη Καραγκούνια. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής... Για τα επόμενα δύο έπαθλα, σε περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δε θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο».

Από την πλευρά του ο Τάκης Καραγκούνιας σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Ήταν μια στιγμή αδυναμίας, θόλωσα. Υπήρξε μία επαφή, όχι χτύπημα, με έναν αντίπαλο παίκτη. Το παραδέχομαι ότι έγινε, ωστόσο δεν ήμουν βίαιος... Αποδέχομαι την απόφαση της παραγωγής. Έκανα λάθος, ήταν μια κακιά στιγμή...».

Οι 4  υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας από τη μπλε ομάδα. Οι Μπλε ψήφισαν ξανά και έβγαλαν στον «τάκο» 3 παίκτες, καθώς οι 2 ισοψήφησαν.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο (3 ψήφοι), τον Νίκο Μπάρτζη (2 ψήφοι) και τον Ηλία Μπόγδανο (2 ψήφοι).

Ακολούθησε ένταση στη μπλε ομάδα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αντιδρά για την υποψηφιότητα του Ηλία Μπόγδανου και να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη.

Δείτε τα βίντεο από το συμβούλιο.