Breaking News

Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (9/5) ήταν καλεσμένος ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα στη ζωή του και εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Ο Στάθης Σχίζας θυμήθηκε τα εφηβικά του χρόνια ως ηλεκτρολόγος, τη ζωή του που άλλαξε σε μία νύχτα όταν έγινε πατέρας σε ηλικία 21 ετών και το όνειρό του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ μας «σύστησε» την επιχειρηματική του δραστηριότητα στον χώρο των κοσμημάτων.

Επίσης, έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους ασχολούνται με τα προσωπικά του, τονίζοντας χαρακτηριστικά για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου:

«Εδώ έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα, η επικαιρότητα είναι τρομακτική στο τι συμβαίνει και ασχολούνται αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Εντάξει, ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά έτυχε να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δε θεωρώ ότι πρέπει να πάρει έκταση, δεν έγινε και κάτι. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε. Οκ, γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα; Δεν έχω να πω κάτι. Είναι κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν τη διαφορά και θα τις κρατήσω για μένα και την Αλεξάνδρα. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες... Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεταξύ μας πάρα πολλή αγάπη και σεβασμός και μένω εκεί».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.