Breaking News

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: «Σε νιώθω και σε ακούω, σε αγαπώ και μου λείπεις» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινεί η ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Μαρία Μενούνος για τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια.

Η Μαρία Μενούνος και ο αγαπημένος της Keven Undergaro είχαν παντρευτεί το 2018 στον Άκοβο Αρκαδίας, χωριό του πατέρα της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας. Το ζευγάρι θα αποκτήσει σύντομα παιδάκι μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος είχε βυθιστεί στο πένθος όταν στις 2 Μαΐου 2021, ανήμερα του Πάσχα, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Η Λίτσα Μενούνος έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Την Τρίτη (2/5), η παρουσιάστρια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει δύο χρόνια μαμά. Μου λείπεις τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα. Που πίστεψες σε μένα. Που θυσιάστηκες για μένα. Που με πήγαινες σε κάθε δουλειά για το μόντελινγκ, σε κάθε φωτογράφιση ή σε οτιδήποτε έτρεχα. Που με υπερασπιζόσουν στον μπαμπά, έναν αυστηρό Έλληνα πατέρα, που έλεγε όχι σε όλα. Που μου έμαθες να μαγειρεύω, όπως και το πώς να είμαι ανιδιοτελής και γενναία. Που μου έδειξες πώς να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο και να χαμογελάω σε όλη τη διαδικασία. Νόμιζα ότι τα θέματα υγείας τέλειωσαν εκεί, αλλά από την άλλη πλευρά που είσαι με βοήθησες σε ακόμη περισσότερα. Σε νιώθω και σε ακούω. Και αν μου λείπει η φωνή σου που μου μιλάει, μου μιλάς μέσω άλλων. Δυνατά. Σε αγαπώ και μου λείπεις και είμαι τόσο ευγνώμων που σε είχα ως μαμά. Ελπίζω να μπορώ να είμαι για την κόρη μου τουλάχιστον ένα 10% από ό,τι ήσουν εσύ».