Breaking News

Βασάλος για Χανταμπάκη: «Μεταφέρει πληροφορίες» - Μελίνα: «Η Σταυρούλα του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμέvη με τον Βασάλο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μελίνα Μεταξά, η τελευταία προχώρησε σε αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, η Μελίνα είπε στην κάμερα του Survivor All Star:

«Η Σταυρούλα εκμυστηρεύτηκε στον Στέλιο Χανταμπάκη ότι είναι ερωτευμέvη με τον Βασάλο. Ο Στέλιος πήγε και το είπε στον Βασάλο. Ωστόσο, η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί ότι εγώ είμαι ερωτευμέvη με τον Βασάλο, για να καλύψει όλα τα υπόλοιπα. Το έκανε επειδή φοβάται να μην εκτεθεί και μαθευτεί; Εδώ το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι.

Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου γιατί εγώ έχω έναν άνθρωπο έξω από εδώ και δεν πρόκειται να γίνει κάτι άλλο. Δεν μου άρεσε που άφησε να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει με μένα και τον Κωνστταντίνο για να έχει καλυμμένη τη δική της φωλιά.

Από τη μία πλευρά δικαιώθηκα γιατί κατηγορήθηκα ότι κάνω επίθεση στην Σταυρούλα και πήρε μέρος και ο Μαρτίκας, ο οποίος ήξερε και είπε παραπάνω πράγματα από όσα έπρεπε να πει.

Σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση έχω να πω ότι ο Κωνσταντίνος δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη κοπέλα, είναι βράχος κι επειδή είμαστε φίλοι και στην ίδια ομάδα, τον υποστηρίζω γι' αυτόν τον λόγο.

Επίσης, στην έξω ζωή έχω έναν άνθρωπο και δε θέλω ούτε δεύτερο, ούτε τρίτο, ούτε τέταρτο. Μου φτάνει ο ένας μου και οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Μεταξύ άλλων, σημείωσε:

«Το έχω ξαναπεί ότι ο Στέλιος είναι διπλωμάτης κι έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Και αυτούς, που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους.

Για μένα αυτό δείχνει πολλά, γιατί χώρια ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι ένα βασικό κριτήριο για το αν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι...».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.