Breaking News

Βάσω Λασκαράκη για Τσιμιτσέλη: «Το ό,τι είμαστε σύμμαχοι με τον Γιάννη, με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και στον Άρη Καβατζίκη.

Αρχικά η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» του Mega, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Στη συνέχεια η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στην κόρη της Εύα, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Επίσης, είπε για το ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της τον περασμένο Μάρτιο του 2023, όταν τραυματίστηκε στο πόδι της:

«Έμαθα ότι διαθέτω μεγάλη υπομονή και αντοχή στην ακινησία, γιατί έπεσα κατεβαίνοντας τη σκάλα, μόνη μου στο σπίτι, πίνοντας ταυτόχρονα νερό. Ήμουν στο σπίτι με την Εύα όταν έπεσα. Άκουσε ένα "μπαμ", πανικοβλήθηκε και γυρνούσε γύρω από τον εαυτό της λέγοντας "Εύα ηρέμησε!". Έτρεχαν τα δάκρυα από τα μάτια μου από τον πόνο, δεν μπορούσα ούτε να κουνηθώ».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ νωρίτερα εξομολογήθηκε για τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη:

«Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά και τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με τον Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει η Εύα μέσα στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω - φίλοι η δικηγόροι - να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο της ζωής σου και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Φυσικά έχω τον άντρα μου που με στηρίζει, όπως και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπό του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ό,τι είμαστε σύμμαχοι με τον Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια».

Δείτε στο βίντεο του Mega ολόκληρη τη συνέντευξη.