Breaking News

Θανάσης Λάλας: «Τσακώθηκα σε συνέντευξη με τον Lou Reed, τσαντίστηκε και άρχισε να με βρίζει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Θανάση Λάλα, ο οποίος «ξεφύλλισε» τις σελίδες της ζωής του και μοιράστηκε τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε στην επαγγελματική του πορεία. 

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Λάλας αποκάλυψε: «Η καταγωγή μου είναι από το χωριό Λάλας Ηλείας. Το πραγματικό μου επίθετο είναι Κυριακόπουλος, το Λάλας είναι ψευδώνυμο. Όταν ήμουν μικρός έγραφα ποιήματα και από κάτω έβαζα αυτό μη το δουν στην παρέα μου».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και καλλιτέχνης εξομολογήθηκε: «Η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη ήταν το πρώτο μου κoρίτσι, όταν ήμασταν μικροί και πηγαίναμε μαζί στο φροντιστήριο... Τρομερή η Μαρία, τρομερό ταλέντο...».

Ο Θανάσης Λάλας μίλησε και για τη δυνατή φιλία του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τις «εξομολογήσεις» του, που αποτέλεσαν έμπνευση για την κυκλοφορία του βιβλίου του «Ανδρέας Παπανδρέου: Δεν μετανιώνω για ό,τι κι αν έζησα γι' αυτό αποφασίζω να σ' τα διηγηθώ».  

Ακόμη, αποκάλυψε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από τις συναντήσεις του με τον «πρίγκιπα» Μικ Τζάγκερ, την «κυρία» Φαίη Ντάναγουεϊ, το «αγρίμι» Μάικ Τάισον, την «παραπονιάρα» Μελίνα Μερκούρη, τον μοναδικό Ντιέγκο Μαραντόνα και τον «σαρκαστικό» Γούντι Άλεν. 

Επίσης, είπε για τη συνέντευξή του με τον αείμνηστο Αμερικανό τραγουδιστή, συνθέτη και κιθαρίστα Lou Reed: «Είχα τσακωθεί σε συνέντευξη με τον Lou Reed, γιατί τον αμφισβήτησα ως ποιητή, τσαντίστηκε και άρχισε να με βρίζει. Μετά τη συνέντευξη πήγαμε στο τραπέζι και με έλεγε... μ@λ@κ@. Ωστόσο ήταν θρυλική συνέντευξη και πάρα πολύ ενδιαφέρουσα».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.