Breaking News

Α. Κωνσταντινίδη: «Το διαζύγιο δεν είναι το τέλος του κόσμου, στη δική μου περίπτωση... έφτασε ο κόμπος στο χτένι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πλατό της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» φιλοξενήθηκαν η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη και η Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια Φρόσω Φωτεινάκη, οι οποίες μίλησαν για τη δύσκολη διαδικασία του διαζυγίου.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη ξεκίνησε το 2013 τη σχέση της με τον επιχειρηματία Τάκη Μαργαρίτη. Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και στις 22 Μαρτίου 2017 γεννήθηκαν οι δίδυμοι γιοι τους, Δαναός και Φοίβος. Το 2020, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός είπε, μεταξύ άλλων, στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: «Ένα διαζύγιο δεν είναι και το τέλος του κόσμου, ίσα ίσα μπορεί να είναι πολύ σωστό να γίνει. Στη δική μου περίπτωση "έφτασε ο κόμπος στο χτένι". Και επειδή υπήρχαν τα παιδιά δεν μπορούσα να λέω ότι "δεν με πειράζει το ένα, δεν με πειράζει το άλλο". Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι τα παιδιά μου θα με βλέπουν και δε θα βλέπουν στο πρόσωπό μου τη χαρά. Είναι τραγικό να βλέπουν τα παιδιά την ψυχρότητα μεταξύ των γονιών τους...».

Δείτε το βίντεο του Mega.