Breaking News

Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Φλορίντα Πετρουτσέλι - «Είναι για μένα αδελφή» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στη φίλη της και συνεργάτιδά της Φλορίντα Πετρουτσέλι, εκφράζοντας την αγάπη της. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε στο Instagram αργά το απόγευμα της Δευτέρας (12/6):

«Δεν έχω πολλούς φίλους από το χώρο. Όχι γιατί είμαι αντικοινωνική. Απλά γιατί συγχωρώ, αλλά ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.

Μερικές φορές οι αποστάσεις είναι καλό να τηρούνται όταν άνθρωποι σε έχουν πληγώσει. Από τον τρόπο δε που σε πληγώνουν, καταλαβαίνεις τόσα για εκείνους και καλό είναι να το θυμάσαι πάντα.

Αυτή η απόσταση δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσα σε μένα και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι. Ταιριάζουμε πολύ με αυτό το κoρίτσι. Στα φώτα μας αλλά και στα σκοτάδια μας. Κι αυτά τα κοινά σημεία αναφοράς μας έφεραν κοντά. Έχουμε ζήσει μεγάλες επιτυχίες μαζί, μεγάλες δυσκολίες, παράλληλες εμπειρίες ζωής, αμέτρητες κουβέντες, που μας ένωσαν με σχέση πλέον οικογενειακή.

Η Φλο έχει τον τρόπο... έχει πάντα την κατάλληλη λέξη. Είναι για μένα αδελφή. Σήμερα έκανε κάτι που με ώθησε να θέλω να εκφράσω δημόσια την αγάπη μου και τη βαθιά εκτίμηση μου σε εκείνη με ένα τεράστιο "ευχαριστώ" κι ένα ακόμα μεγαλύτερο "σ' αγαπώ!" Φλορίντα μου, tanto».