Breaking News

Κυριάκος Κυανός: «Ανακάλυψα πως είχα καρκίνο μετά από ένα χτύπημα στο πόδι» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη μάχη του με τον καρκίνο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Κυανός. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»:

«Ασχολούμαι 30 χρόνια με το τραγούδι. Έχω βιώσει και ανταγωνισμό και πισώπλατα μαχαιρώματα. Υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν τον χρόνο που τραγουδάς και χαμηλώνουν τα μικρόφωνα. Ειδικά, όταν δουλεύεις με μεγάλα ονόματα πρέπει να υπάρχει μία ιεραρχία στον ήχο... 

Η κόρη μου είναι 3 ετών. Θέλουμε να της χαρίσουμε ένα αδερφάκι. Μετά τον ερχομό της κόρης μας, με τη σύζυγό μου νιώθω πώς γνωριστήκαμε χθες. Την ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου, κλείνουμε μία δεκαετία γνωριμίας. Τη γνώρισα σε συναυλία, την πήρα από το χέρι και της είπα "Εγώ εσένα θα σε παντρευτώ"...

Είχα φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, όταν πέρασα ένα θέμα υγείας... Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μου έκανε μετάσταση στον προστάτη. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είχα ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο δεν περνούσε. Πήγα κι έκανα εξετάσεις και ανακάλυψα τον καρκίνο.

Αν δεν πάθαινα αυτό το ατύχημα στο πόδι, δε θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Πιστεύω με όλη μου τη δύναμη στον Θεό. Ευτυχώς πέτυχα τον καρκίνο στο πρώτο στάδιο και τον προλάβαμε. Η θεραπεία ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο και την ακολούθησα..

Μετά από τον καρκίνο με βρήκε και το σάκχαρο. Παίρνω ενέσεις, αλλά δεν μπορώ να τις βρω, γιατί τις παίρνουν αυτοί που κάνουν δίαιτα. Σταματήστε να κάνετε δίαιτα με τις ενέσεις των διαβητικών... Είχα προδιάθεση για σάκχαρο και έπαθα κρίση σακχάρου από το άγχος μου. Προσπάθησα να είμαι αδύνατος, αλλά δεν τα κατάφερα. Πήρα θάρρος και από τον... Μπισμπίκη, που είναι γεροδεμένος».