Breaking News

«Λύγισε» η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Δικαιώθηκε ο πιο αδικημένος καλλιτέχνης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Open Weekend» παρουσίασε το ρεπορτάζ για την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, που τελέστηκε χθες (9/6), στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά. 

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό τραγουδιστή, που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τρίτη 6 Ιουνίου.

Η σύζυγός του, Μάχη, δήλωσε: «Δεν το περιμέναμε να συμβεί, μας ήρθε πάρα πολύ ξαφνικό. Ήμασταν απροετοίμαστοι γι' αυτό που έγινε, αλλά ο Θεός έτσι ήθελε».

Εμφανώς συγκινημένος, ο γιος του, Νίκος, τόνισε: «Ήταν ένας εξαίσιος πατέρας, ένας πολύ καλός άνθρωπος, που τον αγαπούσαν όλοι. Αν ξαναγεννιόμουν, πάλι τον ίδιο θα ήθελα να έχω για πατέρα... Του βάλαμε στο φέρετρο την αγαπημένη του κολόνια και το μικρόφωνό του».

Με δάκρυα στα μάτια, η Γωγώ Γαρυφάλλου είπε στους ρεπόρτερ: «Δικαιώθηκε τώρα που πάει εκεί ψηλά, έστω και τώρα... Ειλικρινά σας μιλάω, ο πιο αδικημένος καλλιτέχνης ήρθε η ώρα να δικαιωθεί. Θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια για όσα μου έχει προσφέρει. Είναι ο μόνος που έχει βοηθήσει όλο τον κόσμο και δεν έχει πάρει χέρι βοηθείας από πουθενά...».

Δείτε το βίντεο.