Breaking News

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ο πραγματικός λόγος που χώρισε με τον Απόστολο Γκλέτσο - «Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Tik Tok, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τον σύντομο γάμο της με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Μετά τη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς»,  που προβλήθηκε στο Mega  τη σεζόν 1997-98, ο Απόστολος Γκλέτσος είχε γνωρίσει την τότε 19χρονη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Μέσα σε περίπου 3 μήνες αποφάσισαν να παντρευτούν, όπως και έγινε τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη, με το γαμήλιο γλέντι να τροφοδοτεί τις κοσμικές στήλες για πολλές βδομάδες. Ωστόσο, ο γάμος τους οδηγήθηκε στο πιο εξπρές διαζύγιο που έχει βγει στην εγχώρια showbiz.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για 2 μήνες. Ήμασταν μαζί κάποιους μήνες πριν. Ο γάμος κράτησε δύο μήνες. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη, όπου ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν. Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα κόκα και ουίσκι όλη μέρα. Προφανώς δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων έγινε αυτός ο γάμος», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Και πρόσθεσε: «Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και αρχίσαμε να ζούμε την πραγματικότητα, άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες. Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν ουσιαστικά έκανα τα περισσότερα και τα χειρότερα, την πολύ τρέλα. Δε θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών. Εγώ στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή της κόκας, του αλκοόλ, των χαπιών, του έξω... Αυτό είχα στο μυαλό μου, δεν μου είχε φύγει αυτό το πράγμα. Οπότε, με το που έμεινα στο σπίτι με τον Απόστολο, εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε. Εγώ γύρισα σ' αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας και του αλκοόλ... Προφανώς δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο...».

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor&Maker «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Κατευθύνω εγώ την Ζωή μου πια… όχι οι ουσίες! «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»#FilmoraGoVideoEditor&Maker ♬ Deep house - TOKYO Lonesome Blue