Breaking News

Μαρία Ηλιάκη: «Ήταν από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, ζούσα μία παράνοια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία μίλησε για όλες τις αλλαγές που έγιναν στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή, τα τελευταία χρόνια. 

Η Μαρία Ηλιάκη και ο γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης είχαν καλωσορίσει στη ζωή την κορούλα τους, Κατερίνα, στα τέλη Μαΐου του 2021. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε γεννήσει στην κλινική που εργαζόταν ο σύντροφός της στη Ζυρίχη

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της, τη ζωή τους στην Ελβετία, τη δύσκολη εγκυμοσύνη της και την «αυστηρή» καθημερινότητα της Ζυρίχης. Επίσης, τόνισε ότι αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα γιατί στην Ελβετία δεν περνούσαν καλά.

Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα χρόνια του «Κους-Κους» και του «Δέστε τους».

«Ήταν πολύ ωραία τα χρόνια που κάναμε το "Κους-Κους", είχαν κάτι διαφορετικό, μια ανεμελιά, μία αθωότητα. Έλεγε ο καθένας τη βλακεία του και δεν μας παρεξηγούσε κανείς, πάντα στα πλαίσια της ευπρέπειας όσο γινόταν. Δε θα άλλαζα τίποτα, έχω ζήσει ωραίες στιγμές στην τηλεόραση και ήταν ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν να κάνω. Χαίρομαι που το έζησα και το κάνω ακόμα», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Και εξομολογήθηκε: «Την περίοδο του "Δέστε τους" δεν τολμούσα να κυκλοφορήσω έξω, γινόταν χαμός. Όλο αυτό με τον Νίκο (Μουτσινά), τον χορό της Ηλιάκη... Ωστόσο εκείνη την περίοδο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν για μένα από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, γιατί τότε άρχισε να αρρωσταίνει η μαμά μου. Οπότε... ζούσα μία παράνοια».

«Όταν αρρώστησε η μαμά μου και έπαθε τα απανωτά εγκεφαλικά, δεν μπορούσα να το δεχθώ. Είχαμε μία έντονη σχέση με τα θετικά της και τα αρνητικά της... Ταλαιπωρήθηκε 8 χρόνια αλλά νομίζω ότι εκεί που είναι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη. Όταν έγινα κι εγώ μαμά, δικαιολόγησα πολλές συμπεριφορές της, ειδικά την υπερπροστατευτικότητά της. Τώρα την καταλαβαίνω, αν και εκνευριζόμουν τότε...», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.