Breaking News

MasterChef: Η 4η δοκιμασία του τελικού - Επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες - Η εμφάνιση του Μπέλλου «πάγωσε» τη Μαρία Μπέη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο τελικός του MasterChef 2023 συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Τρίτης (13/6). Στην τέταρτη μέρα, οι κουζίνες περίμεναν τους δύο μεγάλους φιναλίστ, τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα, για μια ακόμη συγκλονιστική μαγειρική αναμέτρηση.

Ο εξώστης γέμισε με τους φετινούς παίκτες του MasterChef, αλλά και τις οικογένειες των δύο φιναλίστ. Η Μαρία Μπέη φάνηκε να «παγώνει», όταν αντίκρισε τον πρώην παίκτη και σύντροφο της,  Δημήτρη Μπέλλο.

«Ακούρευτος, αξύριστος και ελπίζω να έχει κάνει μπάνιο για τους δίπλα. Εγώ είμαι κάτω, δεν μυρίζω κάτι. Νομίζω αυτή τη μπλούζα την πήρε από το πρώτο συρτάρι, που έχω τα ρούχα του σπιτιού. Και μετά μου λες ότι μπορεί και χωρίς εμένα!», είπε χαρακτηριστικά.

Στην τέταρτη και προτελευταία δοκιμασία, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας κλήθηκαν να παρουσιάσουν ένα ελεύθερο μενού τεσσάρων σταδίων.

Η προσπάθειά τους αξιολογήθηκε από τους τρεις κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ωστόσο η βαθμολογία των δύο φιναλίστ δεν ανακοινώθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν πραγματοποιηθεί τρεις δοκιμασίες και μόνο στη μία έγινε γνωστή η βαθμολογία, που έφερε τη Μαρία Μπέη να προηγείται με έναν μόλις βαθμό διαφορά. Οι υπόλοιπες βαθμολογίες παραμένουν σφραγισμένες και θα ανακοινωθούν στον μεγάλο τελικό, την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα.