Breaking News

MasterChef: Η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρώτη δοκιμασία του μεγάλου τελικού του MasterChef προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουνίου.

Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη είναι οι δύο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023, που διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!


Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους δύο διεκδικητές του τίτλου στην πανέμορφη Κρήτη, για τις πρώτες δύο δοκιμασίες του τελικού.

Την πρώτη μέρα του ταξιδιού η καρδιά του MasterChef χτύπησε στο πανέμορφο ξενοδοχείο Daios Cove. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Μπριλάκης, υποδέχθηκε θερμά τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους, παραχωρώντας την υπερσύγχρονη κουζίνα του ξενοδοχείου για την πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία των φετινών τελικών.

Οι δύο επίδοξοι MasterChefs κλήθηκαν να αντιγράψουν το εξαιρετικό πιάτο που δημιούργησε το «δεξί χέρι» του σπουδαίου Alain Ducasse και ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας, Amauri Bouhours, ο οποίος είναι chef του βραβευμένου, με δύο αστέρια Michelin, εστιατορίου «Le Meurice Alain Ducasse» στο Παρίσι.

Σ' αυτή τη δοκιμασία μόνο ο guest chef βαθμολόγησε τις δύο προσπάθειες και η βαθμολογία του θα συμπεριληφθεί στο άθροισμα των βαθμολογιών, που θα αναδείξουν τον επόμενο νικητή ή την επόμενη νικήτρια. Η βαθμολογία του Amauri Bouhours θα αποκαλυφθεί την τελευταία ημέρα του τελικού.

Δείτε τα βίντεο.