Breaking News

Ν. Γαλανός για Α. Βουγιουκλάκη: «Eίναι όπως όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου παραχώρησε πρόσφατα ο Νίκος Γαλανός.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Γαλανός αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία συνυπήρξαν στην παράσταση «Η μελωδία της ευτυχίας», που ήταν η τελευταία που έπαιξε η αείμνηστη ηθοποιός πριν φύγει από τη ζωή. 

«Μέσω της Αλίκης με έμαθε το πολύ κοινό. Δηλαδή, όταν ήσουν παρτενέρ της Αλίκης, γινόσουν κι εσύ σταρ», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Eίναι όπως όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, είναι συνεργάτης σου, είσαι πολλά χρόνια μαζί του και τίποτα να μην αισθάνεσαι, τον αγαπάς. Έχεις βιώματα μαζί του, έχεις ζήσει στιγμές καλές, κακές και μέτριες, με "σ' αγαπώ", τσακώνεσαι, όλα αυτά... Όταν θα "φύγει" αυτός ο άνθρωπος ή "φεύγει" ξαφνικά και λίγο άδικα, θα στεναχωρηθείς, θα πονέσεις και θα κλάψεις... Εγώ προσωπικά έτυχε να έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε μαζί της καλά. Δηλαδή από πλευράς υγείας. Από όταν ήμασταν ακόμα στο θέατρο στην Αθήνα, το οποίο προχώρησε μετά και στον Πειραιά (σ.σ. με τη "Μελωδία της ευτυχίας"). Κατάλαβα ότι πια είχε κάποιο θέμα υγείας...».