Breaking News

Ο Al Pacino έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο 83χρονος Al Pacino και η 29χρονη σύντροφός του, Noor Alfallah, καλωσόρισαν στον κόσμο το παιδί τους, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Al Pacino είναι από τους λίγους ηθοποιούς του Χόλυγουντ που δεν έχει παντρευτεί ποτέ. Αν και δεν παντρεύτηκε, ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε τα 22χρονα δίδυμα Olivia και Anton James με την Beverly D'Angelo και την 33χρονη Julie Marie με την Jan Tarrant.

Στα τέλη Μαΐου, εκπρόσωπος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είχε επιβεβαιώσει στο TMZ ότι ετοιμάζεται να γίνει για τέταρτη φορά μπαμπάς, καθώς η 29χρονη σύντροφός του, Noor Alfallah, ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι είπαν στο TMZ ότι η Noor Alfallah γέννησε πρόσφατα και οι δύο γονείς είναι ενθουσιασμένοι. Δεν είναι γνωστό ακόμα το φύλο του μωρού. Την είδηση επιβεβαιώνει σε δημοσίευμά της και η Daily Mail.

Μάλιστα οι δυο τους εθεάθησαν την περασμένη Τετάρτη (14/6) σε έξοδό τους, κατά την οποία απόλαυσαν το δείπνο τους σε εστιατόριο του Λος Άντζελες.

Σε φωτογραφία, που δημοσιεύουν το TMZ και η Daily Mail, διακρίνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους ένα παιδικό κάθισμα, με το ζευγάρι να δείχνει σε πολύ καλή διάθεση.

Όπως αναφέρει το TMZ, πηγές είπαν ότι ο Al Pacino δεν σχεδίαζε να αποκτήσει τέταρτο παιδί και, αρχικά, η εγκυμοσύνη της συντρόφου του ήταν ένα απόλυτο σοκ για τον ίδιο.

Να σημειωθεί ότι η Noor Alfallah φοίτησε στη Σχολή Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ενώ αργότερα ακολούθησε καριέρα ως παραγωγός ταινιών. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον Mick Jagger, όπως και με τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen.