Breaking News

«Οι Προδότες»: «Διέταξαν τη δολοφονία της» - Αποχώρησε ξανά Πιστός (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ακόμη μία «δολοφονία» και μία αποχώρηση εξελίχθηκε στο παιχνίδι «Οι Προδότες», στο επεισόδιο της Παρασκευής (9/6).

Στο προηγούμενο επεισόδιο, οι Προδότες διέπραξαν τον πρώτο τους φόνο, «πετώντας» έξω από το παιχνίδι τον Βασίλη Βασιλείου. Στη συνέχεια η 1η ψηφοφορία αποχώρησης είχε αναπάντεχη έκβαση και άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς οι Πιστοί απέτυχαν να εντοπίσουν τους Προδότες, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στην αθώα Πιστή, Μαριάννα Γιαλλούση. Στο τέλος οι Προδότες πήγαν στο Κονκλάβιο για το δεύτερό τους συμβούλιο. Η απόφαση πάρθηκε και ο φάκελος σφραγίστηκε... Ποιον δολοφόνησαν;

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, 17 παίκτες κατέφτασαν το πρωί στην Έπαυλη, ωστόσο ένας δεν εμφανίστηκε, καθώς δολοφονήθηκε.

Ο λόγος για τη Σία Καρβελά (26 ετών, Baby sitter/ Security). Πριν τη δολοφονία της, ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παρέδωσε στη Σία τον σφραγισμένο φάκελο. Το γράμμα ανέφερε: «Θανατική ποινή. Αγαπητή Σία, οι Προδότες διέταξαν τη δολοφονία σου».


Στη  συνέχεια οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την επόμενη Αποστολή τους. Κατά την επιστροφή τους στην Έπαυλη, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία αποχώρησης.

Τις περισσότερες ψήφους πήρε ο Verone (Μπάμπης Κοπαράνης - 39 ετών, Εscape room creator), ο οποίος αποχώρησε.

Οι περισσότεροι Πιστοί απογοητεύτηκαν για μία ακόμα φορά, καθώς ο Verone, πριν αποχωρήσει, αποκάλυψε: «Δεν είμαι Προδότης, είμαι Πιστός».

Να σημειωθεί ότι κάποιοι παίκτες θεωρούσαν ότι ο Verone είχε δημιουργήσει μία υποομάδα, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται ο εντοπισμός των Προδοτών.


Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο των Προδοτών, οι οποίοι σχεδίασαν την επομένη δολοφονία παίκτη.

Δείτε στο βίντεο το 3ο επεισόδιο.