Breaking News

«Οι Προδότες»: Οι επιστροφές και ο παίκτης που «δολοφονήθηκε» - Πανηγυρισμοί στην έπαυλη, αποχώρησε Προδότης (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι «Προδότες» συνέχισαν στο επεισόδιο της Τετάρτης (14/6) να παίζουν το παιχνίδι τους, το οποίο αποδείχθηκε «επικίνδυνο» και γεμάτο....γρίφους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με ένα άγγιγμά του στον ώμο όρισε τους τρεις Προδότες του παιχνιδιού, την Μαρίνα Καρατζόγλου, τον Κωνσταντίνο Μιραλλάη και τον Γιώργο Κώτογλου, οι οποίοι δεν είχαν υποστεί κάποια απώλεια.  Αντίθετα στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων μπήκαν μόνο Πιστοί: η Μαριάννα Γιαλλούση και ο Verone που ψηφίστηκαν  λανθασμένα στη Στρογγυλή Τράπεζα από τους συμπαίκτες τους γιατί τους θεωρούσαν Προδότες, αλλά και οι Βασίλης Βασιλείου και Σία Καρβελά που έφυγαν... βράδυ, αφού δολοφονήθηκαν.

Οι Προδότες πήγαν στο Κονκλάβιο για το συμβούλιό τους, όπου αποφάσισαν να δολοφονήσουν τον Ιάσoνα Τσουρουνάκη (37 ετών, Επαγγελματίας παίκτης Poker).

Την επόμενη μέρα, ο Ιάσoνας δεν εμφανίστηκε στην Έπαυλη και οι υπόλοιποι παίκτες κατάλαβαν ότι δολοφονήθηκε.


Μια έκπληξη του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη αναστάτωσε την Έπαυλη. Ο Γιάννης Σαραφίδης και η Αναστασία Πασιά, που είχαν αποχωρήσει την 1η μέρα, επέστρεψαν ως Πιστοί. 

Οι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με την επόμενη αποστολή τους και ακολούθησε η ψηφοφορία αποχώρησης.

Τις περισσότερες ψήφους πήρε ο Γιώργος Κώτογλου (21 ετών, Φοιτητής Πληροφορικής), ο οποίος αποχώρησε, ενώ συγκινήθηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής. 

Πριν αποχωρήσει, αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι είναι Προδότης και ακολούθησαν πανηγυρισμοί.


Στο τέλος του επεισοδίου, ο παρουσιαστής είπε στους δύο Προδότες, τη Μαρίνα Καρατζόγλου και τον Κωνσταντίνο Μιραλλάη:

«Έχετε τη δυνατότητα είτε να δολοφονήσετε έναν Πιστό είτε να στρατολογήσετε έναν Πιστό και να τον κάνετε Προδότη».

Οι δύο παίκτες επέλεξαν να στρατολογήσουν τον Γιώργο Ριζόπουλο (51 ετών, Stand-up comedian / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός). Ο Γιώργος έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί. Την απόφασή του θα την ανακοινώσει στο επόμενο επεισόδιο.


Δείτε το 4ο επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί ή στον ΑΝΤ1