Breaking News

Survivor: Αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Ανακουφίστηκα, δε θα άντεχα άλλη μια μέρα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 
Σταυρούλα Χρυσαειδή ολοκλήρωσε την πορεία της στο Survivor All Star, καθώς αποχώρησε στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/6).

Νωρίτερα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης νίκησε στον τελικό τη Στέλλα Ανδρεάδου και φόρεσε το πολυπόθητο κολιέ της ατομικής ασυλίας


Να σημειωθεί ότι η Στέλλα Ανδρεάδου, που είχε φτάσει στον τελικό και στο προηγούμενο αγώνισμα, ήθελε μία νίκη για να ισοφαρίσει τις νίκες του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος πήρε τον τίτλο του MVP παίκτη της εβδομάδας.


Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Νίκος Μπάρτζης. Στο συμβούλιο, οι παίκτες υπέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο τον Σάκη Κατσούλη.


Στη συνέχεια ο MVP Σάκης Κατσούλης επέλεξε ως τρίτη υποψήφια τη Σταυρούλα Χρυσαειδή


Κατόπιν ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι ο ίδιος ζήτησε να τον ψηφίσουν, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να βγει υποψήφια η Μαριαλένα ή η Στέλλα.


Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία βρέθηκε πιο χαμηλά στην κατάταξη δημοφιλίας των παικτών, που διαμορφώθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού.

«Ανακουφίστηκα... Δε θα άντεχα άλλη μια μέρα... Πολύ δύσκολα... Αυτό που ήθελαν να κάνουν τα παιδιά το πέτυχαν, μπράβο τους... Ηρέμησα γιατί έβλεπα συνέχεια ψιθύρους και στρατηγικές, τόσα πράγματα να καταστρώνονται πίσω από την πλάτη μου, πριν και μετά τον αγώνα, πριν και μετά το συμβούλιο... Ηρέμησα γιατί δε θα χρειαστεί να το βιώσω ξανά όλο αυτό... Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την απόδοσή μου. Δε φοβήθηκα ποτέ τίποτα και κανέναν... Χαίρομαι που έλαβα μέρος στο All Star, έχω όμορφες και άσχημες αναμνήσεις... Δε θα αλλάξω για κανέναν, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να πουν ότι άλλαξα, είναι οι λόγοι που έπρεπε να ψηφιστώ άλλωστε...», είπε η Σταυρούλα, πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.