Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου από το Survivor All Star.

Στο τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης (8/6), οι παίκτες των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο, αναμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την κόκκινη ομάδα και οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης από τη μπλε.

Τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα (σ.σ. τον Νίκο Μπάρτζη), όλη την ομάδα και τον Μάριο Πρίαμο και τη Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία, γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, φεύγω μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω, οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω... Θα ήθελα νικητή του Survivor All Star τον Νίκο Μπάρτζη...».

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μπάρτζης φορτίστηκε έντονα και ξέσπασε σε δάκρυα, συγκινώντας και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.