Breaking News

Survivor: Το γεύμα των Κόκκινων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα - Η ανακοίνωση του Λιανού έφερε την ανατροπή για τους Μπλε (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Πέμπτης (1/6), οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα, διεκδικώντας το πιο σημαντικό έπαθλο μέχρι σήμερα.

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους συναντήσουν. Η πρώτη σύντομη συνάντηση είχε γίνει στο προηγούμενο επεισόδιο...

Στον πρώτο αγώνα οι Κόκκινοι είχαν πάρει τη νίκη. Οι Μπλε ανέκαμψαν και επικράτησαν, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας διακόπηκε, καθώς ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε και, εκνευρισμένος, κλώτσησε έναν κουβά, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το πόδι του. Αργότερα πήρε το "πράσινο φως" από τους γιατρούς και αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε έναν τρίτο αγώνα ο οποίος κρίθηκε σε flag race. Οι Κόκκινοι κέρδισαν και πανηγύρισαν τη νίκη τους. 

Οι Μπλε ήταν απαρηγόρητοι, ωστόσο η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ανέτρεψε τα δεδομένα. Η παραγωγή αποφάσισε να συναντήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα για λίγη ώρα και συγκεκριμένα για ένα τέταρτο.

Από την άλλη, οι Κόκκινοι απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, στο οποίο συζήτησαν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Δείτε τα βίντεο.