Breaking News

Συντετριμμένη η Μυρτώ Πισπινή - «Έχασα το μοναχοπαίδι μου, ακόμη αιμορραγώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μυρτώ Πισπινή αποκάλυψε ότι, πριν από 11 μήνες, έφυγε από τη ζωή ο γιος της, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Η Μυρτώ Πισπινή είχε υποδυθεί τη Μαριάννα Θεοχάρη στη σειρά «Καλημέρα Ζωή», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από τις 26 Νοεμβρίου 1993 έως τις 31 Μαρτίου του 2006.

Η πρώην ηθοποιός - η οποία είναι πλέον ψυχοθεραπεύτρια - εξομολοξήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών. Τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο, που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του... Από τις πρώτες ώρες, εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ... Είχα τρομερή ανάγκη να μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν πραγματικά διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη, αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων... Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα...».

Η Μυρτώ Πισπινή έβαλε ως στόχο να κάνει μία ομάδα πενθούντων γονέων και τα κατάφερε. Η ομάδα αποτελείται σήμερα από 6 μητέρες στην Αθήνα και από μία ακόμα στα Τζουμέρκα.

«Ακόμη αιμορραγώ... Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου... Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις... Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου. Κι έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος...», πρόσθεσε η Μυρτώ Πισπινή.