Breaking News

Τζένη Καζάκου για Τζένη Καρέζη: «Συγκινούμαι όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο χθεσινοβραδινό «The 2Night Show» της Τρίτης (6/6), o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τη Τζένη Καζάκου, η οποία μίλησε για τη διάσημη οικογένειά της και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ενώ ξεδίπλωσε ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς της.

Η νεαρή ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Ο παράδεισος των Κυριών» είναι εγγονή δύο θρύλων του ελληνικού κινηματογράφου, της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου. Γονείς της είναι οι, επίσης, ηθοποιοί Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Νιώθω τυχερή που είμαι από αυτή την οικογένεια γιατί μου έμαθαν αυτόν τον μαγικό κόσμο... Από μικρή μου έκανε εντύπωση πώς οι άνθρωποι, χωρίς σκηνικά αντικείμενα, δημιουργούσαν μια νέα πραγματικότητα. Έτσι εpωτεύτηκα την υποκριτική... Σε μια παράσταση, που έπαιζε ο μπαμπάς μου, με είχαν ντύσει σαν τσιγγάνα. Κάναμε το χορευτικό και ένιωσα τόσο ωραία πάνω στη σκηνή! Είναι 50-50 το να με συγκρίνουν με τους δικούς μου. Θα μου ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες λόγω οικογένειας, αλλά εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος... Από εκεί και πέρα, αν εγώ δεν είμαι καλή, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό ούτε στον σκηνοθέτη... Δεν έχω σκεφτεί να παρατήσω τη δουλειά μου γιατί με κάνει χαρούμενη», είπε η Τζένη Καζάκου.

Και απάντησε, μετά από σχετική ερώτηση: «Ανέκαθεν έχω θλιμμένο βλέμμα, αλλά ίσως φταίνε και κάποια βιώματα. Μου το λένε συχνά, αλλά εμένα μου αρέσει. Είμαι και μοναχική σαν άνθρωπος... Είμαι πιο πολύ ροκ... Το να είσαι ηθοποιός είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα. Αν δεν σηκωθείς πάνω να το κάνεις, δεν μπορείς να εξελιχθείς... Μένω μαζί με τη μαμά μου, αλλά σε όλα τα άλλα είμαι ανεξάρτητη...».

Για τους αείμνηστους Κώστα Καζάκο και Τζένη Καρέζη σημείωσε: «Είχα καθηγητή στη δραματική σχολή τον παππού μου, τον Κώστα Καζάκο. Δεν ήξερα πώς να του απευθύνομαι, μιλούσα ουδέτερα. Όταν τελείωνε το μάθημα, ακολουθούσαν αγκαλίτσες και φιλάκια... Ξέρω το πώς ήταν σαν άνθρωπος η γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη. Ήταν δυναμική, ειλικρινής και λίγο "dark" σαν εμένα, αλλά δεν το έδειχνε τόσο... Συγκινούμαι όταν βλέπω ταινίες με τη γιαγιά μου και θα ήθελα πολύ να την είχα γνωρίσει...».

Η όμορφη ηθοποιός εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της μητέρας μου το 2017. Αυτό είναι μια πληγή για μένα. Ήταν δύσκολο να σκεφτώ πώς θα ζήσω χωρίς τον παππού μου κοντά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν πώς θα ζήσω όταν θα "φύγουν" οι γονείς μου. Και το τρίτο ήταν σαν μάθημα, έφαγα γερό χαστούκι από τη ζωή και συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος είναι συμβατικός και πως σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να αλλάξει η ζωή σου».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.