Breaking News

Ariana Grande: Τίτλοι τέλους στον γάμο της; (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez φέρεται να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, δύο χρόνια μετά το γάμο τους, που έγινε τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από το περιβάλλον τους είπαν ότι η Ariana Grande και ο 27χρονος Dalton Gomez έχουν χωρίσει από τον Ιανουάριο του 2023 και οδεύουν προς το διαζύγιο.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, οι δυο τους δεν κατάφεραν να κάνουν τον γάμο τους να λειτουργήσει μετά τον Covid, καθώς οι ζωές τους ήταν πολύ διαφορετικές.


Πηγές που συνδέονται με το πρώην ζευγάρι είπαν στο TMZ ότι όταν η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ο Dalton Gomez συνδέθηκαν το 2020, η σχέση τους ήταν γεμάτη από ρομαντισμό και αλληλοϋποστήριξη.

Όταν άρθηκαν οι περιορισμοί για τον Covid, οι διαφορές τους έγιναν ανησυχητικά εμφανείς. Ο Gomez, που είναι ένας μεσίτης του Λος Άντζελες, αιφνιδιάστηκε από τη διασημότητα της Ariana, καθώς την εποχή της πανδημίας δεν είχε ασχοληθεί με το πρόγραμμά της και τους παπαράτσι.

Οι πηγές σημείωσαν ότι μερικές φορές ο Gomez αναρωτιόταν γιατί χρειαζόταν να μετακινούνται με ασφάλεια, κάτι που ήταν απαραίτητο για την Ariana.

Οι διαφορές τους άρχισαν να γίνονται πιο εμφανείς όταν η Ariana Grande πήγε στην Αγγλία τον περασμένο Δεκέμβριο του 2022 για να ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία «Wicked». Μέχρι τον Ιανουάριο είχαν χωρίσει, αλλά με φιλικούς όρους. Άρχισαν να ζουν χωριστές ζωές μέχρι τον Μάιο, όταν προσπάθησαν να τα ξαναβρούν. Η προσπάθειά τους κράτησε δύο εβδομάδες, ωστόσο δεν είχε αποτέλεσμα.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι παραμένουν φίλοι και εξακολουθούν να μιλούν στο τηλέφωνο τακτικά, αλλά ο γάμος τους φέρεται να τελείωσε.


Πληροφορίες από: TMZ