Breaking News

Πέθανε ο Κώστας Μπιλίρης (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Κώστα Μπιλίρη. Ο στιχουργός, ηθοποιός και συγγραφέας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε χθες (29/7) ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας έγραψε στο Facebook:

«Ακόμα μια απώλεια για την καλλιτεχνική μας οικογένεια... Όπως μας πληροφόρησε ο ανιψιός του έφυγε από τη ζωή στα 83 του ο Κώστας Μπιλίρης, ένας σεμνός ηθοποιός του θεάτρου, που εμφανίστηκε και στα πρώτα μεγάλα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, με πολλές συμμετοχές σε σειρές της ραδιοφωνίας, δάσκαλος υποκριτικής, στιχουργός πολλών επιτυχιών και συγγραφέας.. Γεννήθηκε στη Λαμία 15-1-1940.. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας συνάδελφε».


Σύμφωνα με το Retrodb, ο Κώστας Μπιλίρης συμμετείχε στην ταινία «Μάθε παιδί μου γράμματα» (1981), ενώ έπαιξε και στις σειρές «Οι έμποροι των εθνών» (1973-1974, ΕΙΡΤ) και «Μαντώ Μαυρογένους» (1983, ΕΡΤ).

Επίσης, εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια («Ο φιλικός χωρισμός» και «Η τελική αλήθεια») της σειράς «Μετά το Γάμο» (1986, ΕΡΤ2).