Breaking News

Έγινε μαμά για δεύτερη φορά η Serena Williams (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Serena Williams και ο σύζυγός της, Alexis Ohanian, ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

H Serena Williams ενώθηκε με τα γαμήλια δεσμά με τον συνιδρυτή του Reddit, Alexis Ohanian, τον Νοέμβριο του 2017. Νωρίτερα, την 1η Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, που είναι κoριτσάκι και ονομάζεται Alexis Olympia Jr.

Στις αρχές Μαΐου του 2023, η 41χρονη σούπερ σταρ του τένις επιβεβαίωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, όταν εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλιά στο κόκκινο χαλί του Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, μαζί με τον σύζυγό της.

Την Τρίτη (22/8), περίπου στις 23:00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), το ζευγάρι γνωστοποίησε ότι καλωσόρισε στον κόσμο την κόρη του, που θα πάρει το όνομα Adira River Ohanian. 

Η Serena Williams ανέβασε στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, αναφέροντας στη λεζάντα το όνομα της νεογέννητης κορούλας της.


Η Serena Williams δημοσίευσε και στο TikTok ένα απόσπασμα, στο οποίο ακούγεται το τραγούδι «Beautiful» (2018) του Bazzi.

Στο τρυφερό βίντεο, εμφανίζονται η Serena Williams, ο Alexis Ohanian και η μικρή Olympia.  Στη συνέχεια η ευτυχισμένη μαμά φέρνει κοντά τους και το νεογέννητο μωρό. «Καλώς ήρθες όμορφε άγγελέ μου», έγραψε στη λεζάντα.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Επίσης, ανέβηκε μία τρυφερή φωτογραφία και στο λογαριασμό στο Instagram της μικρής Olympia, η οποία ποζάρει με την αδερφούλα της. «Η αδερφή μου κι εγώ», αναφέρεται στη λεζάντα.