Breaking News

Η Adele θέλει να γίνει ξανά μαμά (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κατά τη διάρκεια συναυλία της, η Adele εξομολογήθηκε ότι είναι έτοιμη να επεκτείνει την οικογένειά της.

H Adele είχε χωρίσει τον Απρίλιο του 2019 από τον Simon Konecki, με τον οποίο απέκτησε το 2012 τον μικρό Angelo. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2021.

Από τις αρχές του 2021, η 35χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτης είναι μαζί με τον 41χρονο αθλητικό ατζέντη Rich Paul, ο οποίος μανατζάρει σπουδαίους παίκτες του NBA.


Όπως αναφέρει το People, που επικαλείται βίντεο θαυμαστών της που δημοσιεύτηκε στο TikTok, κατά τη διάρκεια μιας από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Adele αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα ακόμη παιδί.

«Θέλω πολύ να γίνω ξανά μαμά, σύντομα», είπε η Adele, όταν μια έγκυος θαυμάστρια της ζήτησε βοήθεια για να επιλέξει ένα όνομα για τη μέλλουσα κόρη της.

Μάλιστα, ανέφερε ότι αποθηκεύει ήδη στο κινητό της τις ιδέες της, σχετικά με τα ονόματα που θα ήθελε να δώσει στο μωρό όταν γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

«Στην πραγματικότητα έγραψα λίστες. Έτσι, κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου», είπε χαρακτηριστικά.

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl🫶🏻🍷!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound - Daydreamer (Lauren B)

Ο Rich Paul έχει τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους. Την κόρη του την απέκτησε σε νεαρή ηλικία. Τον περασμένο χρόνο και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2022 είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, στο E! News:

«Ως νέος μπαμπάς, που ανέπτυσσε τότε μια επιχείρηση, ήταν αρκετά δύσκολο να το διαχειριστώ. Αλλά τώρα, κοιτάζοντας ως μεγαλύτερος μπαμπάς τα παιδιά μου, που έχουν μεγαλώσει, προφανώς θα ήθελα να αποκτήσω περισσότερα παιδιά. Ανυπομονώ να γίνω ένας διαφορετικός μπαμπάς, ένας πιο υπομονετικός μπαμπάς».