Breaking News

Αχιλλέας Μπέος για Αλκίνοο Ιωαννίδη: «Δε θα απαντήσω σ' αυτό το τραγικό νούμερο, με αφήνεις με τον κάθε φλώρο;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από δηλώσεις του στο Πρωινό, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε σε όσα είπε σε συναυλία του ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (11/9) συναυλίας του στην Τεχνόπολη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στον Αχιλλέα Μπέο, σχετικά με τη διαχείριση των πλημμυρών στον Βόλο. Ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός είπε χαρακτηριστικά στους θεατές:

«Ο δήμαρχος της πόλης πριν από τρεις ημέρες, ο ανεκδιήγητος δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά, εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος... "Ήρθε το τάνκερ με το νερό, ελάτε να πάρετε"... Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ, μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς. Προέρχομαι, όμως, από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν... Προέρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν, δεκαετίες τώρα, όσους μας ρημάζουν...»

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε την Τρίτη (12/9) στο Πρωινό, όπου είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Δε θα ασχοληθώ, ούτε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Δεν μου δείξατε, όμως, πόσος κόσμος ήταν στη συναυλία κι αν την έκανε αυτός ο τύπος - δεν ξέρω τις πεποιθήσεις του - για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του, όπως αντίστοιχα έκαναν άλλοι καλλιτέχνες... Αυτός έκανε τη συναυλία για αρπαχτή ή για να βοηθήσει; Και ποιος κόσμος τον ακούει;» 

Ο δήμαρχος Βόλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ βοήθησα ως άνθρωπος, ως δήμαρχος ίσως θα καθόμουν στο γραφείο ή στο σπίτι μου... Δεν με νοιάζει τι λέει ο Ιωαννίδης. Τον ξέρει κανένας; Είναι ένα νούμερο, που έχει μία κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Καλός είναι για εσάς, για μένα δεν είναι... Τι με πήρατε τώρα, για τον Ιωαννίδη; Γιώργο με πήρες για να σε ενημερώσω για τα προβλήματα της πόλης μου, άσε τον Ιωαννίδη... Ρε με αφήνεις τώρα με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο; Θέλεις να με ρωτήσεις για την πόλη μου για να ενημερώσουμε τον κόσμο; Άσε αυτούς τους φλώρους...».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βόλος, μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.