Breaking News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ήρθε η ώρα να μπω ξανά σε αυτή τη ρουτίνα που λέγεται τηλεόραση, τρέξιμο, άγχος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιστρέφει τηλεοπτικά, καθώς θα συμμετέχει στη νέα εκπομπή του Mega, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με τον Κώστα Τσουρό... Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikΤok, η γνωστή αθλητικογράφος ανέφερε:

«Έχω να πάω στο κανάλι... Έχω να το πω αυτό κοντά τρία χρόνια, να πω ότι πάω στο κανάλι.  Θέλω να σας μιλήσω λίγο για το ξεκίνημα μου ξανά στην τηλεόραση, σε εκπομπή, μετά από τρία χρόνια...

Πέρασαν τρία χρόνια! Ωραία χρόνια, βέβαια, να σας πω την αλήθεια ήταν αυτά. Γιατί ξεκουράστηκα, ανανεώθηκα, έβαλα τα πράγματα σε μια σειρά στη ζωή μου και πέρασα πάρα πολύ ωραία.

Και τώρα ήρθε η ώρα να μπω ξανά σε αυτή τη ρουτίνα που λέγεται τηλεόραση, τρέξιμο, άγχος και όλο αυτό θέλει γερό στομάχι.

Θέλει γερό στομάχι για να μπορέσεις να επιβιώσεις σ' αυτόν τον χώρο που λέγεται τηλεόραση γιατί δεν είναι πάντα τόσο ωραία και ρόδινα, έτσι όπως κάποιοι μπορεί να τα παρουσιάζουν.

Η αλήθεια είναι πως η απόφασή μου να ξαναμπώ σ' αυτόν τον χορό που λέγεται εκπομπή, τηλεόραση και τα λοιπά, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι θα είμαι με ανθρώπους τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι. Οπότε είπα το "ναι" σχεδόν κατευθείαν...».
@iamevridikivalavani Get ready with me για επιστροφή στην #tv #foryou #grwm #megatv ♬ πρωτότυπος ήχος - evridiki_valavani