Breaking News

Γεράσιμος Γεννατάς: «Βλέπεις μίσος... Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».  Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας φυγάς» δήλωσε:

«Ζούμε έναν πολύ δύσκολο καιρό... Η κοινωνία μας δείχνει ότι δε θέλουμε να ζούμε με άλλους ανθρώπους. Βλέπεις μίσος, σαν να νιώθουμε κακία για τον απέναντί μας... Τι δειλή κοινωνία είναι αυτή που σκοτώνει τις γυναίκες; Σκοτώνουμε τις μανάδες μας; Τι κάνουμε ακριβώς;

Δεν νοιάζεται ο κόσμος για τα προσωπικά μου, μαθαίνει λίγα και αν τύχει. Υπάρχουν άνθρωποι πιο σημαντικοί από εμάς, που έχουν πιο σημαντικά πράγματα να πουν...

Οι άνθρωποι όπως κι εγώ έχουμε το δικαίωμα να λέμε την άποψή μας. Όσα λέω δημόσια δεν αφορούν στους ανθρώπους, αλλά το αποτύπωμα που αφήνουν οι πράξεις τους».

Πάμε στα μπουζούκια για να κάνουμε επίδειξη, είναι παραπολιτισμός. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι... Δεν είχα μιλήσει για τα μπουζούκια, αλλά για τους επικίνδυνους στίχους των τραγουδιών, που δεν έχουν ηθικό περιεχόμενο. Δεν είπα μπουζούκια, είπα άλλη λέξη. Επίσης, το αν θα έχουμε θέατρο σε δέκα χρόνια, θα το δούμε, εδώ θα είμαστε...».

Δείτε το βίντεο του Mega.