Breaking News

Η εξομολόγηση της Λένας Δροσάκη: «Δεν ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο γιος μου»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την προσωπική της ζωή και τον γιο της, Αναστάση, μίλησε η Λένα Δροσάκη, η οποία θα συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στα τέλη Ιουνίου του 2020. Τον επόμενο μήνα, τον Ιούλιο του 2020, καλωσόρισαν στον κόσμο το γιο τους, Αναστάση. Στις αρχές Απριλίου του 2023 έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

Η Λένα Δροσάκη μίλησε - μεταξύ άλλων - για την προσωπική της ζωή και τον γιο της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τύπος TV και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

• Ο γιος σας πόσο σας άλλαξε ως άνθρωπο; Θα τολμήσω να σας ρωτήσω και ως επαγγελματία, λόγω της μεγαλύτερης ευαισθησίας που αποκτά μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα...

«Άλλη μια δύσκολη ερώτηση. Νιώθω πως ήμουν ένας άνθρωπος που ήδη είχα μπει στον δρόμο της εσωτερικής αναζήτησης, να φωτίσω τα σκοτεινά μου σημεία, να με αποδεχτώ, να με αγαπήσω, να αναζητήσω αυτό που μου αξίζει, να θέσω όρια και ήρθε ο Αναστάσης και με βοηθάει να κάνουμε μαζί αυτή τη διαδρομή».

• Κρατώ μία πρόσφατη ανάρτησή σας, με αφορμή τα γενέθλιά του: «Από τα πλούτη εγώ διαλέγω τα παιδιά»... Ήσασταν από τις γυναίκες που πάντοτε ονειρεύονταν τον ρόλο της μητρότητας;

«Δεν ήμουν ποτέ η γυναίκα που ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια και παιδιά, ήρθε και με διάλεξε ο Αναστάσης! Από τα πλούτη διαλέγω τις σχέσεις, τους αληθινούς δεσμούς, την αγάπη, την αγκαλιά, το μοίρασμα!».

• Πώς είναι η ζωή με τον μικρό; Η καθημερινότητα, το ό,τι πρέπει να συνδυάζετε πολλούς διαφορετικούς ρόλους, να τους εναλλάσσετε συνεχώς; Μητέρα-γυναίκα, επαγγελματίας-φίλη... Οι ισορροπίες βρέθηκαν μετά το διαζύγιο με δυσκολία;

«Η ζωή προχωρά, κυλά, μας εξελίσσει, μας μαθαίνει να επιβιώνουμε, να μεγαλώνουμε και να απολαμβάνουμε. Τη χαίρομαι, λοιπόν, με τον Αναστάση μου!».