Breaking News

Κατερίνα Στικούδη: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μπροστά σε 80.000 θεατές (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά μαμά. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στη σκηνή του Europride 2023 στη Μάλτα.

Η Κατερίνα Στικούδη είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη τον Αύγουστο του 2018 και τον Οκτώβριο του 2021 καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα.

Χθες, το βράδυ του Σαββάτου (16/9), η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνισή της στο Europride 2023 στη Μάλτα, όπου άνοιξε τη συναυλία της Christina Aguilera.

Η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ενώπιον 80.000 θεατών. Συγκεκριμένα, χάιδεψε την κοιλιά της και αποκάλυψε ότι σε 5 μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. 

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σαββατόβραδο. 80.000 περήφανοι άνθρωποι, Europride, αγάπη και ισότητα για όλους και Christina Aguilera», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.