Breaking News

«I'm a Celebrity... Get Me Out of Here» - Γιώργος Λιανός: «Δεν ισχύει αυτό που λένε οι κακές γλώσσες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» για το «I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!», το οποίο έρχεται στον ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής δήλωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Θα μείνουμε περίπου 45 μέρες στη ζούγκλα για να γυρίσουμε τα επεισόδια. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε καλά και να χαλαρώσουμε τους παίκτες. Ο ρόλος μου, όπως και της Καλομοίρας, θα είναι υποστηρικτικός. 

Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με το Survivor. Η Καλομοίρα θα είναι συμπαρουσιάστρια. Είναι ένας άνθρωπος που σε κάνει να χαμογελάς. Είναι πάντα θετική με ωραία διάθεση.

Δεν έχω ιδέα αν θα δούμε Survivor All Star 2, δεν ξέρω τις προθέσεις της παραγωγής και του καναλιού. Να ξεκαθαρίσω ότι θα δούμε σίγουρα Survivor, θα δούμε τι μορφή θα έχει.

Στο "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", οι κακές γλώσσες λένε ότι τα γυρίσματα καθυστέρησαν γιατί οι celebrities δεν ήθελαν να έρθουν. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι υπάρχουν τυφώνες αυτή την εποχή στον Άγιο Δομίνικο.

Στο Survivor η σύζυγός μου ερχόταν μαζί μου. Τώρα δε θα έρθει γιατί η μικρή ξεκίνησε νηπιαγωγείο. Φυσικά και μου λείπει η οικογένειά μου όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό. Νομίζω ότι αυτός ο χρόνος δύσκολα αναπληρώνεται. Διάβασα ένα γνωμικό στα social media, που έλεγε ότι "Μετά από αρκετά χρόνια οι μόνοι που θα θυμούνται ότι δούλευες μέχρι αργά το βράδυ θα είναι... τα παιδιά σου"».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.