Breaking News

Ο Kevin Costner και η εν διαστάσει σύζυγός του κατέληξαν σε φιλική συμφωνία, τέσσερις μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αμερικανός ηθοποιός Kevin Costner και η εν διαστάσει σύζυγός του Christine διευθέτησαν οριστικά το διαζύγιό τους, μετά από τέσσερις και πλέον μήνες δικαστικής διαμάχης.

«Ο Kevin και η Christine Costner κατέληξαν σε μια φιλική και αμοιβαία συμφωνία για την επίλυση όλων των ζητημάτων που σχετίζονται με τις διαδικασίες διαζυγίου τους», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του 68χρονου  ηθοποιού.

Σύμφωνα με το People, η αίτηση διαζυγίου της Christine είχε γίνει την 1η Μαΐου 2023, μετά από 18 χρόνια γάμου. Οι δυο τους έχουν τρία παιδιά, τον 16χρονο Cayden, τον 14χρονο Hayes και τη 13χρονη Grace.

Στην κατάθεσή της, η 49χρονη Christine ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού της από τον ηθοποιό την 11η Απριλίου 2023. 

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού είχε τονίσει κατά την κατάθεση του διαζυγίου της Christine: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα η δική του, της Christine και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Τους τελευταίους τέσσερις και πλέον μήνες, οι δυο τους εμφανίστηκαν αρκετές φορές στο δικαστήριο για να καταγράψουν λεπτομέρειες και πληρωμές για τα πάντα, από το χρονοδιάγραμμα της μετακόμισης της Christine από την οικογενειακή τους κατοικία στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια έως τις πληρωμές για τη διατροφή των παιδιών.

Η νομική ομάδα του Costner κέρδισε μια σειρά από νομικές αψιμαχίες, ιδιαίτερα στο θέμα της διατροφής των παιδιών.

Στα τέλη του Αυγούστου, κατά τη διάρκεια μιας διήμερης δικαστικής διαδικασίας στη Σάντα Μπάρμπαρα για τον καθορισμό της διατροφής των παιδιών, ένας δικαστής όρισε τις μηνιαίες πληρωμές που θα έδινε ο Kevin Costner στην Christine σε 63.209 δολάρια, που αντιστοιχεί στο προτεινόμενο ποσό, καθώς εκείνη και οι δικηγόροι της είχαν ζητήσει 175.057 δολάρια, περισσότερα από τα 129.755 δολάρια που είχε καταδικαστεί ο ηθοποιός να πληρώσει στην αρχική απόφαση.

Σύμφωνα με το TMZ και οι δύο ζήτησαν την από κοινού επιμέλεια των παιδιών, ωστόσο δεν έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του διακανονισμού.

Πριν από την είδηση της διευθέτησης της διαμάχης τους, το πρώην ζευγάρι επρόκειτο να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο τον Δεκέμβριο του 2023 για να εξακριβωθεί η εγκυρότητα της προγαμιαίας συμφωνίας τους.

Ο γάμος του Kevin Costner με την Christine ήταν ο δεύτερος για τον ηθοποιό. Είχε προηγηθεί ο 16χρονος γάμος του με τη Cindy Silva, ο οποίος κατέληξε σε διαζύγιο το 1994.