Breaking News

Κορίνα Τσοπέη: «Είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε η Κορίνα Τσοπέη. Η Ελληνίδα ηθοποιός και νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος το 1964 μίλησε για τη ζωή της στην Ελλάδα και την Αμερική, τους δύο συζύγους της, την οικογένειά της και τον εγγονό της που έχει γεννηθεί με σύνδρομο Williams. Μεταξύ άλλων, είπε για τον πρώτο της γάμο:

«Ήμασταν και οι δυο νέοι, εpωτικά γράμματα, λουλούδια χωρίς λόγο. Ήξερε, είχε μάθει πως να φέρεται σε μια γυναίκα, ενώ ο άλλος - που μου άρεσε - δεν ήξερε τίποτα απ' αυτά. Ο Στηβ ήταν πολύ εκδηλωτικός, ωραίος, ταλαντούχος. Αλλά όταν παντρεύεσαι... παντρεύεσαι. Τσακώνεσαι, τα ξαναφτιάχνεις, αλλά τον χωρισμό ούτε καν τον περίμενα. Και όταν ξαναγύρισε, είδα ποιος ακριβώς ήταν και δεν ήθελα αυτόν, αλλά τον άλλον που είχα εpωτευθεί, ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

Τα παιδιά μου ήταν μικρά, έρχεται μια φορά να μου πει "Θέλω διαζύγιο" και του είπα "Που είναι; Θα το υπογράψω αυτή τη στιγμή". Το υπέγραψα, μέναμε μαζί στο ίδιο σπίτι για έξι μήνες και πηγαίναμε σε ψυχίατρο.

Έφτιαχνα το τραπέζι, τα παιδιά έτρωγαν κι αυτός έλεγε ότι το φαγητό είναι κρύο... Μετά σταμάτησα να του βάζω να φάει και τον έστελνα στην κουζίνα να βάλει να φάει μόνος του. Είχα πάρει το πιάτο του, τα μαχαίρια και τα πιρούνια και τα πέταξα όλα ανάποδα μέσα στην κατσαρόλα. Μου είπε "Ούτε στο σκυλί δε θα το έκανες αυτό" και του απάντησα "Ποτέ δε θα το έκανα στο σκυλί, το σκυλί είναι καλό, το αγαπώ"... Πέθαινα, είχα λιώσει, είχα μαραζώσει, δεν έβλεπα μια καλή μέρα...».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.