Breaking News

Nic Kerdiles: Νεκρός σε τροχαίο ο παίκτης του χόκεϊ επί πάγου και πρώην αρραβωνιαστικός της Savannah Crisley (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ επί πάγου και πρώην αρραβωνιαστικός της Savannah Crisley, ο Nic Kerdiles, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Σύμφωνα με το Deadline, ο πρώην φόργουορντ των Anaheim Ducks άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, μετά από τραυματισμούς που υπέστη σε ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του στο Νάσβιλ.

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε - μετά από κλήση - σε δυστύχημα, στις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα).

O τηλεοπτικός σταθμός του Νάσβιλ, WSMV-TV, μετέδωσε ότι ο Nic Kerdiles φέρεται να πέρασε μια πινακίδα STOP και χτύπησε την πλευρά του οδηγού ενός SUV. Ο πρώην παίκτης μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου αργότερα κατέληξε.

Ο Kerdiles ήταν ο πρώτος παίκτης που μεγάλωσε στην κομητεία Orange και έπαιξε για τους Anaheim Ducks.

«Είμαστε συντετριμμένοι, μαθαίνοντας τα νέα για τον Nic Kerdiles, ο οποίος πέθανε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα σήμερα το πρωί. Ένας ντόπιος του Irvine, ο Nic έγινε ο πρώτος παίκτης από την κομητεία Orange που έπαιξε για τους Ducks το 2017. Οι σκέψεις μας και τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας είναι στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του», ανέφερε η δήλωση της ομάδας Anaheim Ducks. 


Ο Kerdiles και η οικογένειά του μετακόμισαν στην Καλιφόρνια όταν ήταν παιδί. Έπαιξε χόκεϊ στη δεύτερη κατηγορία στο Wisconsin, σημειώνοντας 26 γκολ και 55 ασίστ για την ομάδα των Badgers.

Οι Anaheim Ducks τον επέλεξαν με το Νο. 36 στο ντραφτ του NHL του 2012. Ο Kerdiles έκανε το ντεμπούτο του στο NHL τη σεζόν 2016-17, παίζοντας σε ένα παιχνίδι κανονικής περιόδου με την ομάδα και σε τέσσερα παιχνίδια πλέι οφ εκείνη τη χρονιά, μετρώντας μία ασίστ, καθώς οι Ducks έκαναν την πορεία τους στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Τον Ιούνιο του 2017, ανανέωσε για έναν χρόνο με τους Ducks το συμβόλαιό του, αξίας 650.000 δολαρίων. Την επόμενη σεζόν (2017-18), ο Kerdiles έπαιξε σε δύο παιχνίδια με τους Ducks, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν με τους San Diego Gulls, στο πρωτάθλημα AHL. Τον Ιούνιο του 2018 ανταλλάχθηκε με έναν παίκτη και πήγε στους Winnipeg Jets, όπου τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς υπέγραψε ένα μονοετές συμβόλαιο. Ωστόσο αγωνίστηκε δανεικός στο AHL για λογαριασμό της ομάδας Manitoba Moose.

Σύμφωνα με το NBC News, μετά το χόκεϊ, ο Kerdiles επικεντρώθηκε επαγγελματικά στην πώληση ακινήτων.

Πριν τέσσερα χρόνια, ο Nic Kerdiles είχε αρραβωνιαστεί με την Savannah Crisley, ηθοποιό και σταρ του ριάλιτι "Chrisley Knows Best". Δεν παντρεύτηκαν ποτέ και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Savannah Crisley θρηνεί την απώλεια του πρώην αρραβωνιαστικού της. Μάλιστα κοινοποίησε σε stories της τρυφερά στιγμιότυπά τους από την περίοδο που ήταν μαζί.


Πληροφορίες από: Deadline - wikipedia - NBC News