Breaking News

O Αλέξανδρος Σταύρου σκηνοθετεί τη Μαριάννα Τουμασάτου - «Μετά τη δουλειά του λέω... Αυτός ο σκηνοθέτης με έπρηξε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, με αφορμή τη θεατρική συνεργασία της με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη.

Ο εμβληματικός μονόλογος «Το μπουφάν της Χάρλεϋ» θα παρουσιαστεί τη νέα θεατρική σεζόν, από τον Δεκέμβριο του 2023. Την πρωταγωνίστρια Μαριάννα Τουμασάτου σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Η  αγαπημένη ηθοποιός τόνισε: «Το έργο "Το μπουφάν της Χάρλεϋ" το έχει σκηνοθετήσει ξανά ο Αλέξανδρος και έχουμε φιλική σχέση με τον Βασίλη Κατσικονούρη, τον συγγραφέα... Ο Αλέξανδρος το είχε δει πρώτη φορά από την Άννα Παναγιωτοπούλου και έκανε κλικ και στους δυο μας. Ήρθε, λοιπόν, το πλήρωμα του χρόνου, οπότε με σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος πρώτη φορά. Δεν με αγχώνει γιατί δεν αντιμετωπιζόμαστε σαν σύζυγοι στη δουλειά. Είναι αυστηρός σκηνοθέτης και εγώ λίγο... τεμπελάκι. Μετά τη δουλειά του λέω "αυτός ο σκηνοθέτης σήμερα με έπρηξε"!».

Για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, σημείωσε: «Άνθρωποι που ζουν μέσα στα καράβια, που ξέρουν, τον έριξαν στα απόνερα. Πώς θα σωζόταν;... Έχουμε εξοικειωθεί πάρα πολύ με τον θάνατο, με τη βία, με την επιθετικότητα... Δε μας νοιάζει πια αν οι άνθρωποι ξενιτεύονται. Γιατί εμείς είμαστε πρόσφυγες πια στην ίδια μας τη χώρα, με τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές...».

Και πρόσθεσε, αναφερόμενη στη δική της εμπειρία: «Κι εμείς κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά στην Πάρνηθα... Φορτώσαμε τα σκυλιά, τα γατιά και βασικά συναισθηματικά πράγματα της ζωής μας και χαιρετήσαμε το σπίτι μας. Ευτυχώς, δεν καταστράφηκε...».

Δείτε το βίντεο του Mega.