Breaking News

Ορέστης Τζιόβας: «Δέχτηκα αρνητικά μηνύματα, φρικτά και αισχρά πράγματα - Yπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της 
εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, με αφορμή  τη φωτογράφιση για την παράσταση «Cancel» που ανεβαίνει στο θέατρο «Αθηνά».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός είπε στην εκπομπή του Mega: «Έχω βιώσει τον σeξισμό ως μέλος μίας πατριαρχικής κοινωνίας... Στο σχολείο ήμουν από εκείνους που κορόιδευα άλλα άτομα. Καλό είναι να παραδεχόμαστε πράγματα τα οποία υπήρξαμε και πλέον γινόμαστε καλύτεροι. Ήμουν ψώνιο όταν μπήκα στο 1ο έτος της σχολής μου γιατί προερχόμουν από ένα λαϊκό περιβάλλον. Την "άκουσα" γιατί σκεφτόμουν ότι δεν ήμουν σαν τους ανθρώπους που συναναστρεφόμουν πριν μπω στην σχολή υποκριτικής».

Ο Ορέστης Τζιόβας είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του το Νοέμβριο του 2019, ένα χρόνο περίπου μετά τον γάμο του με την τότε σύντροφό του.

«Ο θεσμός του γάμου δεν μου λέει κάτι, είναι μία σχέση όπως όλες. Έχει χτυπήσει το καμπανάκι της πατρότητας, άλλα λόγω υπευθυνότητας δεν έχω προχωρήσει...», τόνισε ο ηθοποιός.

Τον περασμένο χρόνο, είχε προχωρήσει σε μία εξομολόγηση, σημειώνοντας ότι ένιωσε την επιθυμία να εξερευνήσει την εpωτική ζωή μέσα από την εpωτική επαφή και με αγόρια και με κoρίτσια... Επίσης, μίλησε για την εξάρτηση που είχε από τις ουσίες.

«Μοιράστηκα δημόσια ότι ξεπέρασα τα θέματα των εθισμών μου για να δώσω λίγο φως και να παραδειγματιστούν κι άλλοι. Έλαβα πολλά μηνύματα στήριξης και όσον αφορά τη σeξουαλικότητα. Στόχος μου ήταν να πάψουμε να είμαστε οπισθοδρομικοί. Ωστόσο, δέχτηκα και αρνητικά μηνύματα για τη σeξουαλικότητα, μιλάμε για φρικτά και αισχρά πράγματα, άλλα δεν με ενοχλεί... Δυστυχώς υπάρχει τεράστιος ρατσισμός και ομοφοβία», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Όταν ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σeξουαλικότητά του, απάντησε: «Όσο φωτίζεται μία κατάσταση τόσο λιγότερες σκιές έχει».

Δείτε το βίντεο του Mega.