Breaking News

Σαμπρίνα: «Έπαθα κατάθλιψη όταν ο γιος μου μετακόμισε στον Βόλο - Έχουμε τέλειες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον πρώην σύζυγό της, τον γιο τους και τις διαστάσεις που πήρε η δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - η Σαμπρίνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Από το 2004 μέχρι το 2008, η Σαμπρίνα ήταν παντρεμένη με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Λιαδέλη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Βαγγέλη (γεννήθηκε το 2004).

«Ο γιος μου είναι η λατρεία μου. Όλες οι αγορομάνες έχουμε μία «καψούρα» με τα αγόρια μας. Ο γιος μου είναι ένας κούκλος, σπουδάζει οικονομικά στον Βόλο», είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Με τον Παναγιώτη έχουμε τέλειες σχέσεις τώρα. Τον πρώτο χρόνο υπήρχε μία αναμπουμπούλα. Με εκνεύριζε που όλοι ασχολούνταν με το διαζύγιο μου... Πιστεύω ότι ο χρόνος είναι γιατρός σε όλα...».

«Έπαθα κατάθλιψη όταν ο γιος μου μετακόμισε στον Βόλο, όταν ήταν 15 ετών. Ο Βαγγέλης ήθελε να πάει, γιατί ήταν και το μπάσκετ, που ο μπαμπάς του θα μπορούσε να τον βοηθήσει... Όσο και να στενοχωριόμουν, δεν είπα ποτέ "όχι" στον γιο μου... Τα παιδιά έχουν ανάγκη και από τους δυο γονείς», πρόσθεσε η Σαμπρίνα.

Να σημειωθεί ότι η Σαμπρίνα κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη, με τον συνδυασμό της Δήμητρας Νάνου.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο του Mega.