Breaking News

Ο Sylvester Stallone συνάντησε οικογενειακώς τον Πάπα Φραγκίσκο (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, ο Sylvester Stallone, η σύζυγός του Jennifer, οι τρεις κόρες του, Sophia, Sistine και Scarlet και ο αδερφός του επισκέφτηκαν το Βατικανό, όπου συνάντησαν τον Πάπα Φραγκίσκο.

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον σταρ του «Rocky» και τον 86χρονο Ποντίφικα να παίζουν... μποξ, ρίχνοντας μερικές ψεύτικες γροθιές μεταξύ τους, με τον Πάπα να λέει στον διάσημο  Ιταλοαμερικανό ηθοποιό ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της καριέρας του.


«Λοιπόν, σας ευχαριστώ πολύ που αφιερώσατε χρόνο από την πολυάσχολη μέρα σας, το εκτιμούμε πολύ αυτό», είπε ο Stallone στον Πάπα, ενώ του σύστησε την οικογένειά του. «Με τιμά, μεγαλώσαμε με τις ταινίες σου», απάντησε ο Πάπας, εκπλήσσοντας τον 77χρονο ηθοποιό.


Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Variety, η επίσκεψη του Stallone στο Βατικανό πραγματοποιήθηκε πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ στο Netflix τη βραδιά λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 16 Σεπτεμβρίου. 

Σε σκηνοθεσία Thom Zimny, το «Sly» εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του Sylvester Stallone. Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο.