Breaking News

ΣΥΡΙΖΑ - Στέφανος Κασσελάκης: «Το φως κέρδισε - Στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε στους δημοσιογράφους:

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα, συλλογικά, γίνεται το μέλλον.

Η σκέψη μου είναι πρώτα απ' όλα με τους πληγέντες στην Θεσσαλία οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες. Είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους κι έχουνε μπροστά τους μία άλλη μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο από εδώ και πέρα. Έχουν την υποστήριξη όλων μας.

Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν. Έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από δω και πέρα...

Ευχαριστώ ολόψυχα τα 30 μέλη της κεντρικής επιτροπής που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στην κοινωνία, όπως και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου. Εμπιστεύτηκαν την ηθική μου και επέλεξαν το φως...

Να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Νίκο Παππά. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Όλη την οικογένειά μου, ιδιαιτέρως τον αδελφό μου, τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Πάνω από όλα να ευχαριστήσω τη δική μου προσωπική οικογένεια, που είναι ο Τάιλερ και η Φάρλι η σκυλίτσα μας. Να πω στον Τάιλερ, ευχαριστώ από την καρδιά μου, είσαι ο λόγος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ που τον έχετε αποδεχθεί τόσο πολύ.

Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου, η οποία με συνεχάρη και της έδωσα συγχαρητήρια για τον εξαιρετικό αγώνα. Την εκτιμώ και προσβλέπω στη συνεργασία της. Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή της κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ... Στον πόλεμο ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα, αλλά στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Το πρώτο μου ταξίδι θα είναι στους αδελφούς μας στην Κύπρο».