Breaking News

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη: Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες μετά από ανατροπή λεωφορείου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία σημειώθηκε χθες (21/9) στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου ένα λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα από ύψος 15 μέτρων.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο διαπολιτειακός αυτοκινητόδρομος 84, περίπου 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νέας Υόρκης - κοντά στα σύνορα με το Νιου Τζέρσι - παρέλυσε.

Σωστικά συνεργεία και εθελοντές επιδόθηκαν στις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού των 44 επιβαινόντων.

Το λεωφορείο μετέφερε τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας του λυκείου Farmingdale, που - συνοδεία καθηγητών - μετέβαιναν σε κατασκήνωση της Πενσυλβάνια..

Δύο γυναίκες, 77 και 43 ετών, σκοτώθηκαν στο δυστύχημα, ενώ οι τραυματίες είναι δεκάδες, με πέντε από αυτούς να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Αν και είναι νωρίς, είναι πιθανό ένα ελαττωματικό μπροστινό ελαστικό να έφταιγε για το δυστύχημα, αν και πάλι, αυτό είναι ακόμα υπό διερεύνηση», δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ.

Δεν αναφέρθηκε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν καλές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CBS News, το λεωφορείο ήταν ένα από τα έξι που μετέφεραν τα μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας του Farmingdale High School και τους συνοδούς τους. Συνολικά ήταν 300 μαθητές περίπου. Στο μοιραίο λεωφορείο υπήρχαν 44 επιβάτες: 40 μαθητές και τέσσερις ενήλικες.

Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, γύρω στη 1:12 μ.μ. (τοπική ώρα), μόλις 40 λεπτά από τον προορισμό, την κατασκήνωση της Πενσυλβάνια.

Δείτε το βίντεο του Mega.