Breaking News

Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό, μετά άρχισαν τα δικαστήρια - Μετανιώνω για την ανοχή που έδειξα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο διαζύγιο και στη δικαστική διαμάχη τους με τον Θοδωρή Μαραντίνη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η  Σίσσυ Χρηστίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη. Απόσπασμα της συνέντευξης παρουσιάστηκε και 
στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

• Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον πρώην σύζυγό σου;

«Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή, αλλά το ελπίζω. Εννοώ ότι από τη δική μου πλευρά αυτή είναι πάντα η πρόθεση, δεν είναι άλλωστε κάτι που ξεκίνησα εγώ. Αλλά όπως καταλαβαίνεις χρειάζονται δύο...».

• Αν γύρναγες τον χρόνο πίσω, θα άλλαζες κάτι;

«Ναι. Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω».

• Η εισβολή της δημοσιότητας τότε σου στοίχισε πολύ;

«Η εισβολή της δημοσιότητας με φοβίζει μόνο ως προς τα παιδιά. Δυο παιδιά που παλεύω με όλο μου το είναι να κρατήσω στην παιδική πραγματικότητα όπου δικαιούνται να βρίσκονται. Κατά τα άλλα, προσωπικά, αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν τα ψέματα που ειπώθηκαν. Για να υπερασπιστώ τη δημόσια εικόνα μου θα έπρεπε να βγω να πω την αλήθεια. Επέλεξα να μην το κάνω, γιατί τα παιδιά μου είναι πάνω από τη δημόσια εικόνα μου. Και δεν είμαι πρόθυμη να δημοσιοποιήσω αλήθειες που δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πως η αλήθεια πάντα βρίσκει το δρόμο για την επιφάνεια. Στο τέλος και πάντα, η αλήθεια είναι μία».

• Τι ήταν αυτό που σε πείραξε περισσότερο σε σχέση με τα παιδιά;

«Ότι τα παιδιά μπήκαν στη δοκιμασία να βρεθούν μέσα στο δικαστήριο και να μιλήσουν με τον δικαστή. Αυτό ήταν μια ταλαιπωρία που δεν έπρεπε να την έχουν υποστεί».

• Και τότε είχε ακουστεί από τον δικηγόρο σου, αν δεν κάνω λάθος, πως αυτό ζητήθηκε από την άλλη πλευρά.

«Ισχύει».

• Προσπάθησες να το αποτρέψεις;

«Νομικά δεν μπορούσα να το σταματήσω».

• Χρειάστηκε να τους το εξηγήσεις;

«Τα παιδιά έχουν αντίληψη. Σου το είπα, αν ήταν στο δικό μου χέρι, δεν θα είχε συμβεί τίποτα απ’ όλα αυτά».

• Και ο Θοδωρής όμως έχει πει δημόσια πόσο αγαπάει τα παιδιά του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορείτε να συμβιβαστείτε;

«Είναι πολύ λυπηρό. Δεν ξέρω τι να σου πω, γιατί ό,τι συνέβη δεν ήταν δική μου επιλογή. Τα δικαστήρια ξεκίνησαν από τους πρώτους μήνες του διαζυγίου. Αρχικά το διαζύγιο ήταν συναινετικό. Μετά άρχισαν τα δικαστήρια και λάμβανα τη μία κλήση μετά την άλλη. Από την πρώτη στιγμή προσπαθούσα να μην μπει αυτό μέσα στην οικογένειά μου, να αποφασίσουν μόνα τους τα δικαστήρια βάσει των στοιχείων που είχαν. Επειδή όμως οι αποφάσεις που έβγαζαν δεν ικανοποιούσαν την άλλη πλευρά, γι’ αυτό κορυφωνόταν ο θυμός και η ένταση».

• Κάνοντας την αυτοκριτική σου, τα έχεις καλά με τον εαυτό σου ως μητέρα και σύζυγος;

«Όπως ήδη σου είπα, μετανιώνω κυρίως για την ανοχή που έδειξα. Επέλεξα όμως να μη μιλήσω για να προστατεύσω τα παιδιά μου. Ας το κλείσουμε εκεί».

• Είσαι έτοιμη να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή;

«Υπάρχουν δύο παιδιά. Αυτή είναι και η απόλυτη προτεραιότητά μου. Οπότε σε σχέση με την προσωπική μου ζωή, επιλέγω να μην απαντώ σε καμία ερώτηση όλα αυτά τα χρόνια, γιατί για να το συζητήσουμε εμείς δημόσια εδώ θα πρέπει να είναι κάτι που έχω ήδη φέρει στη ζωή τους. Και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Είμαι πολύ ενοχική σε αυτό το κομμάτι. Είναι σαν δύο διαφορετικές ζωές. Τα έχω πολύ διαχωρισμένα στο μυαλό μου, δεν ξέρω αν θα λειτουργήσω αλλιώς στο μέλλον».

Δείτε το βίντεο του Mega.