Breaking News

Θάλεια Ματίκα: «Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι, έπαθα μεγάλο σοκ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Θάλεια Ματίκα, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ο Όρκος ΙΙ» της ΕΡΤ.

O Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι παντρεμένοι από το 2011 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Δάνο (γεννήθηκε το 2013) και τη Νάγια (γεννήθηκε το 2016).

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι που μου είπαν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι, για σύνδρομο down... Όταν άκουσα τα νέα έπαθα μεγάλο σοκ. Στεναχωρήθηκα, φοβήθηκα και είπα "γιατί σε μένα;"... Επίσης, στην πρώτη εγκυμοσύνη παρουσίασα και διαβήτη κύησης... Έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο. Στο τέλος έκανα και ενέσεις ινσουλίνης».

Και τόνισε: «Στην πιθανότητα του συνδρόμου down, είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης... Μπαίνει η οικογένεια όλη σε έναν "Γολγοθά"...».

«Δεν συζητήσαμε και πολύ με τον Τάσο για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ο Τάσος ήταν αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Έχουμε τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Θάλεια Ματίκα.

Δείτε το βίντεο του Mega.