Breaking News

Brandon Barash: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Brandon Barash, καθώς καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, που είναι αγοράκι.

Ο Brandon Barash είναι γνωστός για τους ρόλους του στο "The Days of Our Lives" (394 επεισόδια, 2019-2023) και στο General Hospital (800 επεισόδια, 2007-2016).

Ο 43χρονος Αμερικανός ηθοποιός είχε ήδη ένα κoριτσάκι, την 9χρονη Harper, την οποία απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο του με την Kirsten Storms, πρωταγωνίστρια στο "General Hospital" (1.562 επεισόδια, 2005-2023 ).

Σύμφωνα με το People, ο Brandon Barash και η σύντροφός του Isabella παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2022, με παρανυφάκι τη μικρή Harper.

Το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον γιο του, που είναι το πρώτο παιδί για την Isabella. Ο μικρός Joaquin Lee γεννήθηκε τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Brandon Barash δημοσίευσε στο Instagram τρία στιγμιότυπα. Στη δεύτερη φωτογραφία η Harper κρατάει στην αγκαλιά της τον αδερφούλη της.

«Ο Joaquin Lee Barash έφτασε στον πλανήτη στις 15.9.23. Ένα ισχυρό όνομα για ένα ισχυρό αγόρι... για να τιμήσω τον (που έφυγε αλλά δεν έφυγε ποτέ) πατέρα μου, Jerry Lee Barash, καθώς και την ισπανική κληρονομιά της συζύγου μου... Μέσα από τη γέννησή σου, ξαναγεννιόμαστε. Η οικογένειά μας είναι πιο δυνατή, ο ωκεανός της αγάπης μας τρέχει πιο βαθιά και πιο άγριος», έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του.