Breaking News

Ελένη Καρακάση: «Ήμουν πραγματικά απελπισμένη - Πήγαινα στους γιατρούς κι έκλαιγα, πονούσα συνέχεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή μία ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (7 Νοεμβρίου), η ηθοποιός Ελένη Καρακάση εξομολογήθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία την φιλοξένησε στην εκπομπή «Γεια σου»:

«Πέρυσι αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό θέμα, έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο που πήγε πολύ καλά. Στις 40 ημέρες, άρχισα να έχω πόνο σε όλο μου το σώμα και φοβηθήκαμε για πολλά, για σκλήρυνση... Έκανα όλες τις εξετάσεις και πήγα σε ό,τι γιατρό μπορείς να φανταστείς. Όταν πήγα στο ιατρείο πόνου, είχα έναν φάκελο υπερπλήρη που είχε τα πάντα μέσα.

Δοκίμαζα πολλά πράγματα για να περάσουν οι πόνοι μου. Κάποια στιγμή, ένας γιατρός είπε στον άντρα μου να πάρω τηλέφωνο στο ιατρείο πόνου. Πήρα τηλέφωνο, έκλεισα ραντεβού και όταν πήγα, ήμουν πραγματικά απελπισμένη.

Πήγαινα στους γιατρούς κι έκλαιγα, έλεγα ότι "θέλω να γίνω η Ελένη που ήμουν πριν 1,5 χρόνο". Δεν μπορούσα να κάνω βήμα και να περπατήσω. Δεν είχα κάτι, δηλαδή κάναμε εξετάσεις και δεν βρίσκαμε. Να πονάω και να μην μπορώ να πλύνω ένα ποτήρι. Να προσπαθώ να πιάσω το ποτήρι από το ντουλάπι και να μου πέφτει. Αυτό είχε κάνει τη ζωή μου δύσκολη. Πονούσα συνέχεια, να κάθομαι και να μην μπορώ να σηκωθώ, να μην μπορώ να βγω από το αυτοκίνητο...

Πήγα, λοιπόν, στο ιατρείο πόνου, όπου οι γιατροί μου έδωσαν θεραπεία. Σε λιγότερο από έναν μήνα ήμουν καλά...

Την πρώτη Τρίτη του Νοεμβρίου (7/11), θα είναι ανοιχτά όλα τα ιατρεία πόνου στην Ελλάδα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, για να δεχτούν τον κόσμο χωρίς ραντεβού».