Breaking News

Fame Story: Η πρεμιέρα και οι σπουδαστές που μπήκαν στο σπίτι της μουσικής Ακαδημίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Fame Story, η διάσημη μουσική Ακαδημία, επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση, κάνοντας πρεμιέρα στο Star το βράδυ του Σαββάτου (30/9) με το πρώτο Live Show.

Τα επεισόδια του Fame Story θα προβάλλονται από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ κάθε Παρασκευή ο Νίκος Κοκλώνης θα παρουσιάζει το λαμπερό Live Show.


Οι κριτές του Fame Story

Την κριτική επιτροπή αποτελούν ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light, οι οποίοι θα αξιολογούν την απόδοση και την εξέλιξη των σπουδαστών.


Οι καθηγητές του Fame Story

Διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας είναι η τραγουδίστρια Ηρώ. Καθηγητής χορού - χορογράφος είναι ο Χάρης Κούσιος, ενώ το image making ανέλαβε η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης είναι η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, ενώ ο YouTuber Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) ανέλαβε να διδάξει στους διαγωνιζόμενους το κομμάτι των social media.

Υπεύθυνος στο τμήμα φωνητικής είναι ο Κύπριος τραγουδιστής Άλεξ Παναγή, με vocal coaches τους τραγουδιστές Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου.


Οι σπουδαστές του Fame Story

18 συμμετέχοντες εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα, προσπαθώντας με τις ερμηνείες τους να... μαγέψουν το κοινό και την κριτική επιτροπή. Ωστόσο δύο δεν τα κατάφεραν: ο Εμμανουήλ Λέανδρος και η Δήμητρα. 

Οι 16 που μπήκαν στο Fame Story είναι: ο Φειδίας, η Άννα, ο Σωτήρης, ο Δημήτρης, ο Γιάννης, η Andrew Punch, η Χριστίνα, η Σαββίνα, ο Στράτος, ο Δημήτρης, η Μαίρη, η Αριστέα, ο Τίτος, το δίδυμο Danny και Victor (δίδυμα αδέρφια), η Megan και ο Nikki Glossom.