Breaking News

«Φάρμα»: Έφυγε οικειοθελώς ο Χ. Μέξης - Αποχώρησε λόγω τραυματισμού η Ρ. Γιαννιώτη - Επέστρεψε ο Γ. Τσάμης - Οι νέοι παίκτες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Φάρμας, που προβλήθηκε στο Star το βράδυ της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Στην τελευταία μονομαχία, ο Χρήστος Μέξης είχε δηλώσει ότι χάσει-κερδίσει θα αποχωρήσει οικειοθελώς, ωστόσο άλλαξε γνώμη προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμπαικτών του. Τελικά, με λίγη καθυστέρηση, ο Χρήστος έφυγε οικειοθελώς.


Η Ρούλα Γιαννιώτη αποχώρησε λόγω του σοβαρού τραυματισμού της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε:

«Κάνουμε αυτή τη μικρή έκτακτη συνάντηση και ο λόγος είναι η Ρούλα μας. Είναι στενάχωρο αυτό που θα πω. Είχαμε βάλει έναν κανόνα σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, είχαμε αφήσει ένα χρονικό όριο μίας εβδομάδας για να αναρρώσει κάποιος. Δυστυχώς, όμως, ο γιατρός μας είπε ότι είναι αδύνατον να συνεχίσεις λόγω του τραυματισμού σου. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι αυτό το ταξίδι στη Φάρμα για εσένα φτάνει στο τέλος του».


Μετά την αποχώρηση της Ρούλας, επέστρεψε ο Γιώργος Τσάμης, ο οποίος είχε φύγει πρόσφατα από το παιχνίδι όταν ηττήθηκε στη μονομαχία από τον Χρήστο Μέξη.

Οι ανατροπές συνεχίστηκαν, καθώς στο ριάλιτι του Star μπήκαν και 4 νέοι παίκτες, η Ελεονώρα, η Χριστίνα, ο Αλέξανδρος και ο Γιώργος.